Home » Auteur

Auteur

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Anita van de Klashorst en ik ben geboren in Utrecht in 1964. Nu woon ik met veel plezier in Zutphen. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Na mijn Schoeversopleiding Afdelingssecretaresse ben ik secretaresse geweest bij verschillende instanties. Ik teken en schilder graag, daarom wilde ik vroeger graag naar de Kunstacademie, maar dat is er helaas niet van gekomen. Het creatief bezig zijn blijft (na mijn gezin) toch mijn passie. Enige tijd heb ik bloemtekeningen ontworpen voor knipvellen. Ik schrijf artikelen voor een website en ben ook in het bezit van mijn diploma Emotiemanagement en een certificaat en diploma Creatieve Therapie. In de toekomst wil ik graag meer kindergedichtenbundels en artikelen schrijven, tekeningen en schilderijen maken.

  

Heel veel plezier op mijn website!

 

Vriendelijke groetjes,

Anita van de Klashorst

 

Wil je graag schrijver worden? Dan is het erg handig om te kunnen typen. Klik op de onderstaande link en zie hoe je het kunt leren.

Als je een leuk boek hebt geschreven en je bent tussen de 10 en 15 jaar oud, kun je bij deze uitgever eens kijken. Zie link hieronder

Je kunt daar natuurlijk ook terecht als je ouder dan 15 jaar bent, maar dan kijk je onder deze link. www.boekscout.nl